Цалапица се вдига на протест за трета поредна вечер след

...
Цалапица се вдига на протест за трета поредна вечер след
Коментари Харесай

Бащата на убития Митко от Цалапица: Близнаците за мен са съучастници

Цалапица се подвига на митинг за трета поредна вечер след жестокото ликвидиране.

" Моето виждане е, че близнаците са съучастници в това закононарушение ", това заяви Недялко Малинов, баща на убития 24-годишен Димитър Малинов.

Прокуратурата в Пловдив желае непрекъснатото задържане под стража за двамата близнаци от Цалапица, помогнали за укриването на тялото на убития 24-годишен Димитър Малинов.

В момента 19-годишните братя са арестувани за 72 часа.

Ден след арестуването на близнаците от Цалапица Валентин и Борислав Динкови, упрекнати от прокуратурата, че са помогнали за укриването на тялото на 24-годишния Димитър Малинов, техният татко разяснява, че хората не знаят цялата истина.

Родителят на убитият Димитър е безапелационен, че близнаците имат присъединяване и в убийството на сина му.

„ Хората се надъхват, обикновено, само че не знаят истината и по тази причина са на този хал. Ако аз бях на тяхно място, щях по този начин да отвръщам. А каква е истината - питайте прокуратурата. Нямам право да експортирам данни, до момента в който тече следствието “, сподели Петър Динков, татко на задържаните близнаци пред бТВ.

„ Моето виждане е, че те са съучастници в това закононарушение. Не може ти да го караш в колата и да си просто, не знам, тъй като сме в Европейски Съюз и няма смъртна присъда, доживотна присъда без право на подмяна “, разяснява Недялко Малинов, татко на убития.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР