Трябваше да се положат повече усилия за повишаване на избирателната

...
Трябваше да се положат повече усилия за повишаване на избирателната
Коментари Харесай

Политолог: Трябваше повече усилия, за да се повиши избирателната активност

„ Трябваше да се положат повече старания за повишение на изборната интензивност. Проблемът, че жителите не гласоподават, е проблем на партиите, че не са ги предиздвикали да гласоподават “. Това сподели политологът Страхил Делийски.
По думите му изчезналият диалог няма по какъв начин да изпълни урните.
 Страхил Делийски: Партиите приказват между тях, не с жителите Страхил Делийски: Партиите приказват между тях, не с жителите
Партиите приказват на себе си и между тях, а не с жителите, съобщи е изявление за БГНЕС политологът и академични преподават Страхил Д...
„ Никой не посмя да се осмели да показа положителна картина на бъдещето на България. Накъде отиваме, какво се случва. Разговорът беше затворен в търсенето на дефицити на съперниците, на това кой е по-лош... Ние сме в дълбока рецесия на груповия смисъл “.
В предаването „ Нещо повече “ политологът добави, че поривът от митинга през предходната година не е съумял да проникне в дневния ред на партиите.
„ Състоянието, в което се намира българската политическа система, е такова, че от ден на ден ще виждаме неинституционализирани викове на разнообразни обществени групи. Ще има доста претенденти за политическа популярност, афектирани на народа си във вечерта на 4-ти април. Политическото се състои в търсене на способи за взаимния ни живот... Гласуването оттатък мотивацията на представителството не е демократично гласоподаване “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР