Трябва ли да се правим на трудно достъпни, за да

...
Трябва ли да се правим на трудно достъпни, за да
Коментари Харесай

Ще хванете повече мухи с мед, отколкото с оцет!

Трябва ли да се вършим на мъчно налични, с цел да накараме един мъж да ни желае след първата среща?

Поредното научно проучване, което задълбава в интимните връзки, посочило забавни резултати. Според тях, с цел да разсъните у мъжа предпочитание за сериозна връзка, не е нужно да запазвате хладна отдалеченост. Дори противоположното – би трябвало да сте дружелюбна и да създадете чувство за схващане и прочувствено подобие с обекта на интереса си. На сантиментална първа среща мъжете възприемат като по-привлекателни “отзивчиви ” дами – тези, които използват по-често изречения като “Напълно разбирам това ”, а не дамите, които избират да заявят “Не е зле ”. Отзивчивостта е обвързвана с по-голяма полова възбуденост и по-силно предпочитание за дълготрайна връзка.

Сексуалното предпочитание процъфтява с помощта на интимността, а отзивчивостта е един от най-хубавите способи да внушите това неуловимо чувство с течение на времето, споделят създателите на проучването.

Вместо да се тревожите по какъв начин да извършите мощно усещане и да сте допустимо най-непристъпна, използвайте първата си среща като късмет да покажете, че сте заинтригувана и надлежно забавна затова. Фокусирайте се върху това да водите прелестен и многолюден диалог и най-много да слушате – в действителност да слушате – с отворено схващане, без да прекъсвате, без да съдите авансово. В последна сметка постоянно ще хванете повече мухи с мед, в сравнение с с оцет – както гласи една остаряла британска сентенция!

Запомнете обаче, че има значима разлика сред това да сте дружелюбни и полово нападателни
, предизвестяват специалистите. Да бъдете дружелюбни значи да разчитате знаците на мъжа и да им отговаряте. Жените, които флиртуват умерено, вършат тъкмо това – само че и прибавят съблазънта на това да го играят леко недостъпни.

И до момента в който резултатите от проучването демонстрират, че мъжете избират дружелюбни дами, това не важи за дамите – те не намират дружелюбните господа за по-привлекателни полово.

Трябва ли да прекъснем всевъзможен контакт с някогашния си?
10+1 признака, че не е не запомнил някогашната
Седем трика за съвършена връзка

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР