Трябва да възстановим отношенията си с Руската федерация и да

...
Трябва да възстановим отношенията си с Руската федерация и да
Коментари Харесай

Виктор Папазов: Тази зима българите ще студуват и ще гладуват

Трябва да възстановим връзките си с Руската федерация и да върнем остарялата система на доставки на газ. " Газпром " е благонадежден снабдител на газ, европейците се оказаха обезсърчителен търговски сътрудник. Тази зима ни чака тежък енергиен апетит - българите ще студуваме и ще гладуваме. Това разяснява за " Твоят ден " Виктор Папазов, стопански консултант на " Възраждане ".

Според него " Възраждане " е единствената партия, която се е загрижила за българските ползи и демонстрира здрав разсъдък. " Газпром " изиска заплащане в рубли, тъй като в Европейски Съюз замразиха съветските активи и откраднаха парите им.

Инфлацията е резултат от неприятни политики. Главната причина за нея се корени в енергетиката - Европейска комисия наложи неблагоразумен европакет, чийто горчиви плодове берем. В него беше заложен отвод от дълготрайни контракти, от привързване на цената на газа към цената на петрола, делене на отвесно интегрираните газови компании в Европа и вкарване на спекуланти на газовия пазар. Внушава се, че високите цени на тока и газа са в следствие от войната. Миналият септември природният газ към този момент стартира да пораства. Енергийната рецесия е основана от Европейска комисия.

По думите му има скришен агитационен проект, с който българите да бъдат уверени, че еврото е нещо положително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР