Трябва да спечелим доверието на европейците, да отговорим на техните

...
Трябва да спечелим доверието на европейците, да отговорим на техните
Коментари Харесай

Фон дер Лайен: Изпълнихме 90% от политическите си насоки, станахме по-независими в енергетиката

Трябва да спечелим доверието на европейците, да отговорим на техните паники и да си свършим работата. Изпълнихме над 90% от политическите насоки от 2019 година Когато сме единни, резултатите са на разположение.

Това съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен на обичайна годишна тирада за положението на Съюза пред членовете на Европейския парламент в Страсбург.

Фон дер Лайен акцентира, че след по-малко от 300 дни предстоят избори, в демонстрация на нашата забележителна народна власт. „ Това е време за размисъл върху положението на нашия съюз и работата на техните представители “, сподели тя.

„ Ще забележим каква Европа желаят хората. Най-младите гласоподаватели ще бъдат родени едвам през 2008 година Те ще помислят за войната, за въздействието на климата, за изкуствения разсъдък “, добави Фон дер Лайен.

По думите й Съюзът отразява визията за бъдеще след Втората международна война, бъдеще на мира и благоденствието. „ Когато беседвам с младежите, виждам същата визия, същото разбиране, че Европа още веднъж би трябвало да отговори на апела на история “, сподели ръководителят на Европейска комисия.

„ Зеленият пакт е невиждан, станахме пионери в цифровизацията и имаме принадлежности за основаване на нови работни места през днешния ден и във бъдеще. Положихме основите на здравен съюз, станахме по-независими в бранша на енергетиката, включително суровините “, означи Фон дер Лайен.

Европейската промишленост ще бъде подкрепяна от самото начало на прехода към зелена стопанска система. Стратегията на Европейски Съюз преглежда потребностите и тънкостите на бранша и би трябвало да бъде изпълнена за задачите на конкурентноспособността, съобщи ръководителят на Европейска комисия на годишната тирада за положението на Съюза, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Амбицията ни е ясна. Бъдещето на чистите технологии би трябвало да бъде основано в Европа – това е нашата цел “, акцентира Фон дер Лайен.

Според нея нелоялните търговски практики на Китай са попречили на редица предприятия. " Ето за какво справедливостта в международната стопанска система е толкоз значима – тя визира живота и бита на хората ", сподели тя.

„ Държавните дотации на Китай изкривяват пазара в бранша на електрическите транспортни средства. Европейски Съюз стартира следствие на идващите от Китай електрически транспортни средства “, разгласи ръководителят на Европейска комисия, като добави:„ Трябва да се оправим с тези нелоялни практики. Нека понижим риска, а не да прекъснем връзките с Китай. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР