Трябва да се вземе решение на МС, с което да

...
Трябва да се вземе решение на МС, с което да
Коментари Харесай

Енергиен експерт: Правителството на Радев се държи като правителство на Русия, защитава руския интерес, а не българския

Трябва да се вземе решение на Министерски съвет, с което да се поеме действен надзор над рафинерията и да се назначи представител на страната, съобщи пред БНР Красимир Манов, енергиен специалист.

„ На кого са нужни законопроекти и оферти? Струва ми се, че нещата отиват в посока „ Дайте да създадем всичко допустимо ситуацията да не се промени. Сега е моментът тази компания да бъде национализирана. От 15 години тези хора не са платили една стотинка налог в България. Това го знаят всички. Изтече информацията, че ще заплащат по 700 милиона налог, което ги инкриминира и значи, че са правили по 7 милиарда облага, тъй като корпоративния налог е 10%. Тези хора няма да спрат да ни ограбват. Ако желаеме да ни почитат в Европа, би трябвало да предприемем дейности, само че аз се колебая, че това ще стане. Правителството на президента Радев, което в този момент ръководи, се държи като държавно управление на Русия. То пази съветския интерес, а друг на България “, разяснява специалистът.

„ Петролът идва посредством Каспийската тръбопроводна компания, която внася петрол от Казахстан и го миксира с съветски. Всяка рафинерия може да работи с всевъзможен нефт “, сподели още той и уточни, че са нужни съществени дейности, тъй като „ Лукойл Нефтохим Бургас “ е дружество от сериозната инфраструктура на страната.

„ Взима се решение на Министерски съвет и се влиза със Специализирания отряд за битка с тероризма. Така всички облаги ще остават тук и ще си заплащат налозите “, счита специалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР