Трябва да се възстанови работата на НОЩ. Каквото и решение

...
Трябва да се възстанови работата на НОЩ. Каквото и решение
Коментари Харесай

Любен Дилов-син: По време на управлението на ГЕРБ се ваксинираха по 30 000 души на ден

 " Трябва да се възвърне работата на НОЩ. Каквото и решение да предложи служебното държавно управление все е неверно. 5 месеца пропуснахме да имунизираме хората. Кацаров не може да се оправи със обстановката, заложил е прекомерно доста вражди и упоритост. В положение на свободно рухване сме ". Това сподели в предаването " Твоят ден " Любен Дилов - наследник, претендент за народен представител от ГЕРБ.

Той прикани хората да се пазят. И добави, че сегашната обстановка е била предсказуема.

" По време на ръководството на ГЕРБ се имунизираха по 30 000 души дневно. Имахме гъвкави ограничения и явен имунизационен проект ", счита той.

По думите му 1,5 милиарда от бюджетната рамка е издънена. 

По тематиката със социологическите изследвания, които сочат спад в доверието към Има Такъв Народ той разяснява, че са се проиграли, само че в случай че можеха да ръководят, щяха. 

" Най-вероятно ще съставим проектокабинет, в случай че имаме такава опция. Ще погледнем към всички партии като към евентуални съдружни сътрудници ", разкри Дилов.

За него е доста интерсно какво тъкмо съставлява " Продължаваме Промяната ".

" Ще стане най-добре, в случай че показват своите възгледи за ръководство. Представиха пасмина от подхвърлени хрумвания, които не бяха политика ", акцентира той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР