Трябва да се върнем във времето назад и да видим

...
Трябва да се върнем във времето назад и да видим
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев за взривовете: Ясна ми е схемата и групата, но не мога да кажа кой точно е виновен

Трябва да се върнем във времето обратно и да забележим по какъв начин се докарахме до тук. Повече от 30 години цяла Европа легна на тази основа- че нищо няма да се случи, че няма да има война.

 

Остави на назад във времето поддържането  на отбранителни спосбности. Стана тази война и всички схванаха " какъв брой е гол царят ". Всички дадоха това, което имаха на склад за Украйна

 

. Ние започнахме да попълняме неналичията на тези страни. Нашата страна, спрямо Полша, Словакия, Чехия е един извънредно мощен производител. Това се дължи на частните структури, плюс една държавна, уточни Гебрев.

 

Относно поръчителите на гърмежа, той разяснява: Все някой е показал - ето ги тези хранилища, не знам кой тъкмо. Но ми е ясна схемата и групата. Част от групата са тези, кото ни управявлат последните 10-12 години със съпътстваща част от прокуратурата. 

 

За пръв път ми се случва такова нещо. Министри и някогашни ръководители на ведомстсва идваха да ни посетят на благосклонност.

 

Питаха ни " по какъв начин се случи това " и " имаме ли потребност от нещо ". Преди са идвали не с една, с три бухалки. Това може би е мой сън, добави още Гебрев. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР