Трябва да се търси наказателна отговорност на виновните за смъртта

...
Трябва да се търси наказателна отговорност на виновните за смъртта
Коментари Харесай

Настимир Ананиев и Тихомир Василев: Къде са РЗИ, КАТ, Пожарната и Агенция по храните? Има ли институционално ОПГ в държавата?

Трябва да се търси наказателна отговорност на отговорните за гибелта на Людмил.
Вчера, в свое живо включване на Facebook Настимир Ананиев и Тихомир Василев зададоха редица въпроси към страната и проверяващите.
 Настимир Ананиев: Ядро от взаимозависимост държи ГЕРБ на власт Настимир Ананиев: Ядро от взаимозависимост държи ГЕРБ на власт
Ядро от взаимозависимост държи ГЕРБ на власт – взаимозависимост от работа в локална или държавна администрация, взаимозависимост от постове и зависи...
„ Когато приказваме за разрешителни и отговорност на институциите за какво никой на ревизира РЗИ и КАТ. Те също са част от бюрокрацията когато би трябвало да отвориш такива будки на тротоара “ попита Тихомир Василев, деен протестиращ против безобразията на властта.
„ Освен РЗИ и КАТ, Пожарната и Агенцията по храните също би трябвало да вземат отношение за дейности или бездействия по нещастието със гибелта на 16 годишното момче. Има ли институционално ОПГ в страната захранено от корупция? “ попита Настимир Ананиев, водач на европейската групировка Волт в България.
И двамата бяха единомислещи, че столичният инспекторат зависещ директно на кмета Йорданка Фандъкова носи отговорност и минимум от морална позиция Фандъкова би трябвало да подаде оставка. Като родители и жители те са гневни на безхаберието и наглостта на институциите и общината.
„ Протестът от лятото съобщи, че чака проверка, съд и затвор за хората, които са обърнали България на „ бащиния “. Ние желаеме наказателна отговорност за отговорните за гибелта на Людмил. “ добави Василев.
 Настимир Ананиев: Щамът ГЕРБ и Обединени патриоти е по-опасен от КОВИД Настимир Ананиев: Щамът ГЕРБ и Обединени патриоти е по-опасен от КОВИД
„ Хиляди хора изкараха празниците без пари, не си получиха компенсациите поради затварянето. Големите ограничения, които прокламираха уп...
„ В цяла София в цялостно с такива будки! Всички ли са противозаконни? Колко хора би трябвало да умрат с цел да се подхващат ограничения. Случая припомня за нещастието край Своге, когато 20 българи умряха тъй като институциите с месеци си прехвърляли писма и отговорност кой да оправи пътя там. Корупцията ни убива един по един и би трябвало дружно като общество и жители да и се противопоставим. “ приключи Ананиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР