Трябва да се скъси дистанцията между гражданите, организациите и бизнеса

...
Трябва да се скъси дистанцията между гражданите, организациите и бизнеса
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Трябва да се скъси дистанцията между гражданите и общината

" Трябва да се съкрати дистанцията сред жителите, организациите и бизнеса с общината ", това съобщи новоизбраният кмет на София, който закри провелия се в София конгрес " Пауърс Съмит " (Powers Summit), проведен от Webit Foundation и Дигитална национална коалиция, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1076
„ И аз, и екипът ни се отнасяме с голяма отговорност към гласуваното ни доверие “, уточни Терзиев, който показа елементи от визията за развиване на столицата в идващите години от неговия мандат.

„ Важно е да има дълготрайни неща, които са отвън рамките на един мандат и да се фокусираме върху тях “, уточни той. Според него фокус би трябвало да бъде подложен както върху по-добрата градска среда, по този начин и върху развиването на стопанската система на града, с цел да дава той доста благоприятни условия за развиване.

„ Софиянци имат сътрудник в лицето на общината “, увери Терзиев. Като образец той даде опциите за цифровизация и умни решения в ръководството на града, като „ умни светофари “ и други технологии за възстановяване на трафика.

Основни тематики на форума Powers Summit " Власт, чувай 2023 " бяха опазване на здравето, енергетика, стабилно развиване, предприемачество, обучение и вложения. Сред участниците бяха представители на изпълнителната и на законодателната власт, представители на бизнеса и специалисти.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР