Трябва да се проведат разговори за обединение вдясно извън ГЕРБ,

...
Трябва да се проведат разговори за обединение вдясно извън ГЕРБ,
Коментари Харесай

Лукарски: Бюджетът на ГЕРБ е социалистически, про-БСП

Трябва да се проведат диалози за обединяване вдясно отвън ГЕРБ, само че те не би трябвало да бъдат на основа ”анти ”. При обединяването на пет партии и най-големите фантазьори не могат да дефинират три от тях като десни - ”Да, България ”, ДЕОС и ”Зелените ”. Това ми наподобява малко на Отечествения фронт след 9 септември 1944 година - няма ясно изразени полезности.
Не знам и за какво Български земеделски народен съюз е в това обединяване – не знам Николай Ненчев да е напускал кабинета " Борисов " 2. Явно ги сплотяват дела " анти ". Това съобщи Божидар Лукарски пред bTV.

Не мога да кажа нито че поддържаме, нито че сме срещу кабинета " Борисов " 3. Подкрепяме избрани политики на ръководството, в което взе участие освен партията на Борисов, и имаме избрани забележки, изключително към бюджета, и градивни рецензии, уточни Божидар Лукарски.

Според нас бюджетът за 2018 година не е добър, натоварва дребния и междинен бизнес и стопира икономическата самодейност за сметка на обществените заплащания. Направо бих нарекъл този бюджет социалистически и про-БСП, съобщи Лукарски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР