Трябва да се предприемат мерки хора, които създават предпоставки за

...
Трябва да се предприемат мерки хора, които създават предпоставки за
Коментари Харесай

Йонко Иванов: Трябва да се направи анализ на катастрофите

Трябва да се подхващат ограничения хора, които основават предпоставки за пътнотранспортни катастрофи, да бъдат подложени на някакво в допълнение образование или проби ”, сподели в предаването „ Събуди се ” по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ Йонко Иванов от Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка. Според него, би трябвало да бъде направен разбор, по отношение на възрастта и опита на водачите, провокирали злополука. „ Може би най-голямата отговорност на новата организация е да се направи разбор за ПТП-тата и да се посочи дали те са се случили поради неведение или заради други аргументи ” , уточни Иванов.
Той посочи, че позицията на асоциацията в поддръжка на измененията, само че " със съответните условности ". „ За ” сме, тъй като поддържаме концепцията като имаме предложение за промяна, което кореспондира със настоящето условие на закона ” , разяснява Красимир Георгиев от Асоциацията за подготовка на автомобилисти. Той разяснява също, че и в настоящия закон написа, че когато лидер извърши немаловажно закононарушение, заради непознаване на разпоредбите за придвижване, той би трябвало да бъде изпратен на проверовъчен изпит. Ако успее да го издържи му се връща свидетелството за ръководство.
" Ако КАТ до момента спазваше условието на този член от закона, може би нямаше в този момент да приказваме за нужда от в допълнение образование ” , безапелационен бе Георгиев. Припомняме, че Държавната организация по пътна сигурност упорства да се вкарат психически и физически проби на водачите над 60 година Причината е в зачестилите произшествия, провокирани от водачи в пенсионна възраст. След като въпросът закупи необятен публичен интерес, Малина Крумова - ръководител на Държавна организация " Безопасност на придвижването по пътищата " - посочи, че в Дания и Швеция имало процедура за по-често тестване на способността да си водач. Тя добави, че се правел сложен разбор – за ограничения, с които да се понижи смъртността по пътищата и увери, че изрично не става въпрос за лишаване на шофьорски книжки, а единствено се основава нервност. Темата е към момента само в стадий на разискване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР