Трябва да се преборим за мозъците на хората. Трябва да

...
Трябва да се преборим за мозъците на хората. Трябва да
Коментари Харесай

Борисов: Трябва да се преборим за мозъците на хората

Трябва да се преборим за мозъците на хората. Трябва да разбираем, че религията е най-важна за всеки от нас, само че също мирът и разбирателството. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов на взаимна конференция с премиера на Държавата Израел Бенямин Нетаняху, съобщи БГНЕС.
По време на срещата двамата министър председатели са разискали двустранните връзки в областите от съвместен интерес, както и интернационалните и районни тематики.
Приятелството и доверието с Нетаняху е от изключителна значимост, тъй като Израел играе основна роля в развързването на комплицирания възел за реализиране на мир в Близкия Изток, съобщи Бойко Борисов.
Оценявам решението ти за разкриване на почетно консулство. По време на срещата ни през днешния ден ще имаме опция да обсъдим и тематики по взаимоотношение против престъпността, земеделие, вода и други, сподели от своя страна министър председателят на Израел Бенямин Нетаняху.
„ В рамките на нашите положителни взаимоотношения най-ценното е отношението на благосклонност на респект, което таи нашия народ към българския. Смятаме всички, че сме от една и съща цивилизация. Но тази цивилизация е подложена сега от радикалния ислям и най-много от тероризма, на който е положена. Атакуват нас, нападат араби, нападат европейци. Вие в България също сте атакувани. Затова това, което се стремим, е да търсим бъдеще без принуждение. В диалозите се надявам да се концентрираме върху положителното. Добре пристигнал, приятелю “, означи Нетаняху.
Сподели с товите другари
Днес следобяд Бойко Борисов ще има среща с родственици на починали при терористичния атентат на летище Сарафово. Ще се състои и тържествена гала по откриването на монумент - знак за отбелязване на българския принос в спасяването на българските евреи от Холокоста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР