„Трябва да се мисли за спиране на процеса на приемане

...
„Трябва да се мисли за спиране на процеса на приемане
Коментари Харесай

Под ударите на войната: Не приемайте бюджета сега, зоват икономисти

„ Трябва да се мисли за прекъсване на процеса на приемане на бюджет и за преоценка на обстановката, тъй като или вероятно за изместване на тази актуализация, която е за юли да се случи в март “, уточни той пред bTV.

Колегата му Кузман Илиев съобщи, че за жалост при актуализацията ще си приказваме закупуване на подводници и на зенитни ракети. „ Между другото това не го споделям просто по този начин. Това е на дневен ред и се приказва под сурдинка “, разясни той. Илиев напомни, че и преди година е алармирал, че най-големият риск за България е обстановката в Украйна.

„ За страдание не съм сигурен, че българското управление, без значение кое – дали е Борисов, Петков или който и да било, оттогава насетне мисли стратегически термини да е готово за най-големите шокове, които безусловно идват “, добави той.

Илиев уточни още, че Европа е в доста комплицирана обстановка и изключването на руснаците от междубанковата система за преводи SWIFT значи завършек на доставките на природен газ за Европа.

„ Това би трябвало да го имаме постоянно поради, тъй като просто европейците няма по какъв начин да си заплатят за тази услуга. Това е доста огромен проблем “, счита икономистът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР