Трябва да се изчака краят на разследването и да се

...
Трябва да се изчака краят на разследването и да се
Коментари Харесай

Адвокат за трагедията на "Струма": Ако е имало взрив, той ще остави следи

Трябва да се изчака краят на следствието и да се съберат всички обстоятелства. Да се изследва всяко едно мнение и да се търси истината. Преди да е приключило следствието не може и не би трябвало да се изкарва обществено някаква съществена версия. В една такава обстановка има безчет доста разновидности, лидерът може да е умрял от инфаркт да вземем за пример. Това разяснява Бойко Найденов, някогашен шеф на Националната следствена работа. По думите му следствието би трябвало да се случи изрично единствено от българска страна.

Няма ограничаване във времето на следствието, може да се удължава до дъно, само че в последна сметка се дължат отговори. При подобен тип произшествие, при което са изгорели следите, не могат да се намерят очевидци и директен очевидец, тогава е по-коректно да се каже " не може да се откри точната причина, добави Бойко Найденов. Според него, в случай че е имало гърмеж, той ще остави следи.

Трябва да се посочи къде е обективната истина. Аз съм съвсем сигурен, че след известно време и този случай ще отшуми и изводите няма да са направени, сподели още Бойко Найденов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР