Трябва да са погрижим за селата около Карнобат. Това каза

...
Трябва да са погрижим за селата около Карнобат. Това каза
Коментари Харесай

Тодор Байчев: Трябва да са погрижим за селата около Карнобат

Трябва да са погрижим за селата към Карнобат . Това сподели в предаването „ Лице в лице “ претендентът за кмет на Карнобат от Българска социалистическа партия Тодор Байчев.

„ Хората ми гласоподават доверие. Може да звучи необичайно, само че аз бях единственият, посочен от нашата партия. При нас е по този начин – главните партийни организации предложиха трима души, само че в следствие другите двама се отхвърлиха, тъй като събраха доста по-малко гласове, т.е. доверието в тях не беше толкоз високо. Нямаше никаква драма “, разясни той.

Кои медии притеглят максимален запас?

Тодор Байчев акцентира, че има задоволително насъбран опит, който може да му послужи в ръководството на града.

„ При нас градът е дебитор на селата. Имаме 30 села, за който мога да кажа, че са забравени от Бог. Има обитаеми места до който не може да се стигне, тъй като няма път до тях. А когато влезете в селото, виждате дупки по 30-40 сантиметра “, разясни той.

Кандидатът за кмет на Карнобат даде образец със село Черково – там няма интернет, няма телефон, няма никаква връзка със света, а там живеят хора, които имат потребност от помощ.

В резултат на договаряния първичната цена е понижена с към 200 000 лв.

„ 30 села умират, тъй като липсва далновидна политика от страна на общината в Карнобат. На този декор аз предлагам нещо друго, няма да кажа ново, тъй като го има на всички места към нас. Всеки град се съизмерва с различен – София с Пловдив, Варна с Бургас. Ние се съизмерваме с Айтос “, сподели още той.

Тодор Байчев изясни, че преди към 15 години двата общински центъра – в Карнобат и в Айтос, са били с население към 30 000 души. Айтос се е стопил единствено с 1000 души, до момента в който Карнобат е останал с население към 20 000 души.

На 14 октомври изтичат два периода. Ето и кои са те

„ Това е по този начин, тъй като затворихме детските градини по селата, затворихме и учебните заведения. Беше определен разновидността за транспортиране на децата с рейсове и смесването им с тези от общинския център, с цел да се обезпечи едно по-високо равнище на образованието “, изясни още той. Според него децата остават без контрол в града и това е проблем.

Кандидатът за кмет предлага въвеждането на видеонаблюдение по селата, с цел да са по-спокойни живеещите там. Той също по този начин предлага и мобилен лекарски кабинет, както и разрешаване на казуса с безводието по селата през летните месеци.

33% от избиралите в Пловдив са твърдо решили да гласоподават

Той се показа като юрист. Пет години е работил като юрист-консулт, 17 години като юрист, пет години е бил депутат, а в този момент от осем месеца е парламентарен секретар в Министерство на земеделието. Женен е и има две деца.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР