Трябва да разберем защо е това увеличение от 0,6% на

...
Трябва да разберем защо е това увеличение от 0,6% на
Коментари Харесай

Борисов: Безмилостни сме в борбата с контрабандата и корупцията във всички сфери

Трябва да разберем за какво е това нарастване от 0,6% на контрабандата с цигари за последното тримесечие на 2017 година. Това е половин кутия цигари, само че ние би трябвало да вземем ограничения. Колегите от Министерство на вътрешните работи да създадат по този начин, че тези дирекции, при които има спад в битката с контрабандата, да вдигнат равнището. Не можем да позволяваме сходно нещо.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила по време на представянето на резултатите от четвъртото тримесечие на 2017 година на трендовете и равнищата на противозаконна търговия с цигари от изследването на празните опаковки. "На мен ми е забавно дали другите министър председатели на страните от Европейски Съюз вземат участие в подобен вид конференции? Ако е правилно това, че във Англия на 100 кутии цигари, 30 са контрабанда, тогава приказваме за милиарди загуби от налози и кацизи. Във Франция виждам 20 кутии контрабанда на 100. Това също са милиарди евро загуби. Тези загуби изпразват бюджетите на страните донори. Аз ще повдигна този въпрос на Съвета на Европейски Съюз, тъй като поради тези загуби се желае да се понижи бюджета за кохезионна политика за страните от Източна Европа. Ние сме безмилостни в битката с контрабандата и корупцията във всички сфери ", безапелационен беше министър-председателят.

"Ние сме твърдо срещу тютюнопушеното. Аз съм уверен, че тютюнопушеното е нездравословно за човешкото здраве. За това сме съгласили на кутиите за цигари да има най-гадните картинки ", разгласи още Борисов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР