Трябва да признаем, че Симона Загорова, както и Мария Илиева,

...
Трябва да признаем, че Симона Загорова, както и Мария Илиева,
Коментари Харесай

Фотошоп или... ъгъл на снимане? Симона Загорова разбуни духовете със снимка от плажа

Трябва да признаем, че Симона Загорова, както и Мария Илиева, са измежду известните българки, завърнали се най-бързо на сцената след раждането. И двете към този момент обикалят сцените по страната, а Симона може да се похвали даже и с повече от едно присъединяване дневно.

Виж още: Тита проговори на езика на провокацията: Певицата се с нови татуси - по врата, ръката...

Точно анонсът на участия по морето провокира вълна от мнения, както и изявления в родните таблоиди. Става въпрос за фотографията по-долу, на която кракът на Симона наподобява в действителност... дълъг!

Виж още: Далеч от родината, само че все по този начин влюбени: Ето какво се случва с Анджело и Стефания след " Един за различен "  

С тази фотография Симона събра много рецензии и обвинявания, че редактира фотосите си. Истината обаче е, че и без редакция едно бедро може да наподобява по този начин и повода е в... ъгъла, под който е направена фотографията. 

Виж още: От всичко в огромни дози: Работа, почивки и луда обич за Михаела Филева през лято 2021

Иначе певицата прекарва по-голямата част от лятото точно по морето. " Няма по-голям подарък от този да уважаваш призванието си. Това е повода да си роден. И методът, по който да живееш същински ", цитира тя преди време Опра Уинфри под фотография.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР