Трябва да признаем, че мерките в България са едни от

...
Трябва да признаем, че мерките в България са едни от
Коментари Харесай

Експерти обсъдиха ковид обстановката в страната

" Трябва да признаем, че ограниченията в България са едни от най-либералните в Европа. Когато се препълнят лечебните заведения това е проблем. Имам непрекъснат поток от пациенти с COVID-19.  Има и доста деца ". Така разяснява в студиото на Нова телевизия доктор Георги Миндов, ръководител на Сдружението на общопрактикуващите лекари в София, обстановката с петата вълна на пандемията.   

" Трябва да има отговорност за длъжностните лица, изключително лекарите, в случай че се популяризира погрешна информация ", съобщи доктор Станимир Хасърджиев, ръководител на Националната пациентска организация, във връзка изявлението на доктор Атанас  Мангъров за смъртни случай след имунизация.

" Определено време беше да се вкара онлайн образованието ", уточни Мая Зафирова, шеф на 140 СУ " Иван Богоров " в София, във връзка проектите на здравните управляващи за ротационно присъствено образование на децата в учебно заведение.

" Напрежението с бизнеса ще продължи. По мое мнение ограниченията в България не работят ". Така Аркади Шарков,  здравен икономист, разяснява ограниченията за бизнеса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР