Трябва да преброите минимум до три преди да си пуснете

...
Трябва да преброите минимум до три преди да си пуснете
Коментари Харесай

Катя от Ритон се съблече и подлуди мрежата

Трябва да преброите най-малко до три преди да си пуснете новото видео на дует " Ритон " към новата им ария " Брой до три ", тъй като гледката от видяното ще ви накара да се изпотите.

Катя и Здравко вършат мощно лятно завръщане след дългата насилствена пауза поради пандемията от ковид, че свят ще ви се завие. Най-успешният български дует показа видеото към шестата ария от новия си албум, чийто сюжет наподобява повече на късометражен филм, написа Шоу Блиц.

Катя и Здравко до този миг имаха хубава традиция да показват новите си песни по време на обилните концерти в НДК, както щяха да създадат и предходната година, само че обстановката в страната този път осуети проектите им. Не ги спря обаче да измислят дори още по-въздействащ метод да допрян почитателите си.



Във видеото, което към този момент провокира нечуван интерес в формалния You Tube канал на дуета, има танци, забавление и една гореща любовна история, която Катя и Здравко пресъздават със забележителен актьорски мурафет в компанията на част от " Ангелите на Ритон ". Освен тях актьорски умения демонстрираха още и Алекс Нушев, който е създател на музиката и аранжимент на " Брой до три ", както и Драго Драганов - създател на текста на песента.

Любопитна детайлност е, че " Ритон " работят за първи път с режисьора Николай Скерлев, от който са повече от впечатлени и като експерт, и като човек. " Успя да ме накара да се съблека за първи път по бански в клип, тъй като кардинално съм по-притеснителна в това отношение. Съгласих се с думите: " Само, в случай че ме направиш доста красива ", споделя с типичното си колоритно възприятие за комизъм Катя.
 Катя от

В края на видеото се вижда и едно необикновено огнено шоу, което обаче несъзнателно провокира пожар в дома на известния дует, защото част от огнените искри отива в зеления бръшлян на една от стените на къщата. За благополучие бързата реакция най-много на Здравко предотвратява по-опасна обстановка.

Снимките на " Брой до три " се случват в един от най-горещите летни дни и не престават от ранни зори до дребните часове на нощта, а крайния резултат е повече от величествен и въобще не издава какъв брой изтощени са били в края на снимачния развой Катя и Здравко.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР