Трябва да останем спокойни и разумни, но не трябва да

...
Трябва да останем спокойни и разумни, но не трябва да
Коментари Харесай

Премиерът на РСМ за побоя в Охрид: Безсмислен национализъм

„ Трябва да останем спокойни и рационални, само че не би трябвало да бъдем наивни. Това е типичен опит по един в действителност низък метод да се отвлече вниманието от нашето европейско бъдеще “, съобщи министър председателят на РСМ Димитър Ковачевски, представен от македонската редакция на " Дойче веле ". 

Той осъди насилието и прикани за демонстрация на разсъдък след напрежението, което се сътвори в българо-македонските връзки откакто беше атакуван и пребит секретарят на българския клуб в Охрид Хрискиян пендиков.

Той упрекна опозицията в РСМ за " похищение на вниманиетож от европейския дневен ред " и изиска бързо следствие на случая.

Ковачевски съобщи, че ще се опълчи на всяка провокация, която идва от вътрешната страна или извън и оскърбява възприятията на македонците и поражда неспокойствие измежду жителите.

Той заяви, че е удовлетворен от бързата реакция на институциите и се надява виновниците бързо да бъдат изправени пред правораздаването.

По думите му, тези, които са инициирали тези събития не желаят да видят Македония в Европейски Съюз.

„ С тези си дейности нашата най-голяма опозиционна партия от ден на ден замязва на продължение на " Левицата В страната има две концепции - едната за европейска Македония, а втората за неправилен шовинизъм, който си отиде от тази страна дружно с нейният същински водач ", съобщи Ковачевски визирайки ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски/Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР