трябва да остане нащрек и да намали по-нататък броя на

...
трябва да остане нащрек и да намали по-нататък броя на
Коментари Харесай

Как Германия може да се радва на безгрижно лято

би трябвало да остане нащрек и да понижи по-нататък броя на коронавирусните инфекции, в случай че страната желае да се радва на „ нехайно лято “ и огромно обновяване, съобщи министърът на опазването на здравето Йенс Шпан, съобщи БГНЕС.
" Времето се усъвършенства, броят на имунизациите се усилва, процентите на заразяване понижават. Ограниченията ще отпадат едно по едно ", сподели Шпан пред вестник „ Бил дам Зонтаг ”.
 Германия: Кандидат за канцлер пропуснала да заявява приходи Германия: Кандидат за канцлер пропуснала да заявява приходи
Кандидатът на Зелените, стремящ се към поста на немския канцлер Ангела Меркел, е подложен на напън, откакто призна, че не е декла...
" И това е извънредно значимо след дългите, мрачни зимни месеци. Но за едно нехайно лято би трябвало да понижим още повече равнището на заболеваемост ", сподели той. През последните седмици Германия съумя да пробие трета вълна от пандемията, откакто наложи строги национални ограничавания и форсира темпото на имунизациите.
Внимателно следената седемдневна периодичност в най-гъсто обитаемата страна на Европейския съюз е спаднала от 169 нови инфекции на 100 000 души в края на април до 64,5 в неделя. 16-те провинции в Германия започнаха да облекчават рестриктивните мерки, като някои от тях още веднъж отвориха бирени градини, хотели и басейни, до момента в който други връщат учениците на цялостен работен ден.
Но Шпан предизвести против прекомерно ранно отваряне.
" Вниманието и бдителността остават в дневния ред ", сподели той пред „ Билд ”.
" Миналото лято честотата беше под 20. Трябва да се стремим още веднъж към това. "
 Свалянето на глобите против Nord Stream 2 AG може да форсира стартирането на „ Северен поток 2 ” Свалянето на глобите против Nord Stream 2 AG може да форсира стартирането на „ Северен поток 2 ”
Решението на Съединени американски щати да не вкарват наказания против оператора на плана „ Северен поток 2 ” покачва възможностите строителството на година..
Министърът сподели също, че Германия би трябвало да научи уроци от лятото на 2020 година, когато завръщащите се почиващи водят до повишаване на случаите на COVID-19. Шпан сподели, че би трябвало да се обърне особено внимание на пътуванията на хора, посещаващи родственици в Турция и балканските страни, които в един миг предходната година " съставляват към 50 % от всички нови инфекции " в Германия.
" Трябва да предотвратим това тази година ", сподели той, наблягайки значимостта на наложителните проби за ковид.
" Искаме да реализираме ранни съглашения със страни като Турция за проби при идване и тръгване, " добави той.
С взор към новата образователна година, Шпан сподели, че Германия ще стартира да имунизира 12- до 15-годишни, незабавно щом европейските регулатори одобрят препарата на Pfizer / BioNTech за тези възрасти, което той чака да се случи " скоро ".
По думите му стане ли това, районните управляващи ще предложат на тези възпитаници имунизиране до края на август. "
 Германия приветства решението на Съединени американски щати да няма наказания против „ Северен поток 2 ” Германия приветства решението на Съединени американски щати да няма наказания против „ Северен поток 2 ”
Министърът на външните работи на Германия Хайко Маас дефинира като протегната ръка решението на Съединени американски щати да не вкарват наказания против компан...
Германия е записала над 3,6 милиона случаи на ковид от началото на пандемията, добавяйки още 6 714 нови случая през последните 24 часа, оповестиха от Института „ Роберт Кох ”. До момента са починали над 87 000 души
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР