Трябва да направим добър и зрелищен мач. Това заяви треньорът

...
Трябва да направим добър и зрелищен мач. Това заяви треньорът
Коментари Харесай

Ще осигурят ли зрелище ЦСКА и "Левски" в третото дерби за сезона

Трябва да създадем добър и зрелищен мач. Това съобщи треньорът на " Левски " в навечерието на мача с ЦСКА.

Двата състава се изправят един против различен през днешния ден в 17.15 ч. на " Васил Левски ".

Двубоят е с голямо значение за разногласието за купата в Първа лига. Червените се надяват да продължат мощното си показване под управлението на Любослав Пенев, а оттова и опита си за събаряне на " Лудогорец " от върха.

ЦСКА е втори на три точки от " Лудогорец ", като води с шест пред " Левски ".

Пенев оцени високо позитивната смяна в тима си. Той уточни, че алените насочват вниманието си от мач на мач с желанието да се борят до край за всяка от задачите си - купа и купа. " Влизаме в този мач като главен съперник за купата. Радвам се на постигнатите резултати, удовлетворен съм и желая да продължим по същата линия. "

Колегата му Дерменджиев също видя развиване в играта на противника. " Любо Пенев е добър треньор, той умее добре психически да влияе на играчите, да им откри добре позициите, има визия за тима. Качеството на игра доста е усъвършенствано на ЦСКА, по тази причина считам, че би трябвало да създадем добър и зрелищен мач. "

Фотогалерия: Горещи пристрастености и минусови температури в дербито на "сини " и "червени " >

Това е третото дерби сред двата тима за сезона, като предните две минаха по подобен метод - " Левски " завоюва с по 1:0 след автоголове, а алените бяха недоволни от съдиите. Сега мача ще управлява Станислав Тодоров, който сините сложиха през есента в листата от трима съдии, които не желаят на мачовете си.

Пенев и Дерменджиев се сплотиха към мнението, че желаят да се приказва за футбол. " Ние мислим за футбол. Не желая да се занимавам със съдии, БФС и по този начин нататък. Те би трябвало да си гледат работата. Няма да спра да се занимавам обаче, в случай че не престават по този метод. Няма по какъв начин, не се предавам, до последно. Тези хора пречат по този метод. Действайки по този метод, пречат и те го знаят. Лошото и жалкото е, че го вършат преднамерено. С цел. Затова нашият футбол се намира на едно много, много криво-ляво равнище ", съобщи треньорът на ЦСКА.

По тематиката Дерменджиев сподели, че съдиите би трябвало да бъдат оставени " да свирят обикновено ". " Много ги разясняваме преди и след мачове, дано да ги оставим да свирят това, което виждат. Важен е мачът за нас, всички точки са значими за нас. "

В състезателен проект положителните вести за ЦСКА са, че Тиаго Родригес е възобновен и ще може да играе. Единственият отсъстващ е осъденият Жанио Бикел.

Голмайсторът на " Левски " Станислав Костов също ще е разполагаем, въпреки да е имал проблеми с едното коляно.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР