Трябва да наблегнем на родното земеделие и да се възползваме

...
Трябва да наблегнем на родното земеделие и да се възползваме
Коментари Харесай

Никола Илиев, Български възход - развитието на земеделието ще ни извади от кризата

Трябва да наблегнем на родното земеделие и да се възползваме от всичко, което природата ни е дала. Държавата да образува характерни фондове, които да са ориентирани към дребния и междинния бизнес, обвързван с фермерството. Това разгласи в ефира на Euronews Bulgaria Никола Илиев, претендент за народен представител от „ Български напредък “ в 24 МИР-София.

„ Собственото произвеждане да измести последователно това, което влиза извън “, добави Илиев. Цените на стоките са високи, тъй като няма задоволително конкуренция. В България нямаме задоволително произвеждане, с цел да конкурираме и де факто тези цени ни са постановат, уточни той.

Относно данъчната промяна, която предлага служебното държавно управление, той разяснява, че не е бил сюрпризиран от новината и че още средата на предходната година и станало ясно, че „ данъчната база ще се срине “. „ Трябва да има баланс, има принадлежности, които се употребяват стопанската система. Стягането на колани може да докара до по-дълбока криза “, счита той.

От думите му стана ясно още, че „ Български напредък “ не поддържа смяната на налозите, както и че са против въвеждането на налог за „ свръхпечалбите “. „ Кой е индивидът, който ще дефинира какво е „ свръхпечалба? “, попита Илиев.

„ Нашите политици би трябвало да схванат, че България е приоритет, а не персоналните ползи, не разнообразни НПО-та, които ги финансират, и в случай че се обединим, ще реализираме нещо “, сподели той.

Вижте повече в изявлението.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР