Трябва да кажем, че тази позиция на Позитано е лицемерна.

...
Трябва да кажем, че тази позиция на Позитано е лицемерна.
Коментари Харесай

Вано Григорова: Ръководството на БСП в сегашния си вид управлява заедно с "ПП" и "ДБ"

Трябва да кажем, че тази позиция на " Позитано " е лицемерна. Защото точно управлението на Българска социалистическа партия в настоящия си тип ръководи дружно с " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", нали по този начин?, сподели общинският консултант.

Когато се стигна до блокаж в СОС, точно Нинова беше тази, която предложи най-възрастният общински консултант да оглави столичния общински съвет, а най-възрастният е точно от ПП-ДБ-СС. В този смисъл откакто си управлявал с тази група. Буквално преди два месеца си упорствал ръководителят да е от тази група и по-късно размахваш пръст на личните си съветници " вие, в случай че гласувате за претендент от тази група -край с вас ". Очевидно е, че задачите са някак по-различни, разяснява тя.

Очевидно е, че има ревнивост и някой се тормози за председателското си място в партията, и в този смисъл е добре да отстреля всеки, който може да бъде привидян като опция, уточни Ваня Григорова.

Ваня Григорова разяснява и блокажа в СОС. Тя уточни, че от ПП-ДБ-СС са " желали всичко, по тази причина не са получили нищо ".

От 12:30 до 18:00 часа текат диалози, в които ПП-ДБ-СС, както три месеца блокираха работата на СОС с настояването си техен да бъде ръководителят. Така и през това време упорстваха 5-те комисии, които трябваше да вземат да бъдат всички основни комисии, на което всички останали споделиха " айде, стига толкоз ", уточни Григорова.

Разговорите са още веднъж от ПП-ДБ да се направи преразпределение на комисиите, това което желаеха и преди седмици. Първоначално те трябваше да получат пет комисии по отношение на изборната тежест.

Според нея и ръководителят на СОС не е трябвало да бъде от ПП-ДБ-СС, тъй като би трябвало да се " упражнява някакъв надзор ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР