Трябва да има споразумение за подкрепа, където да е разписано

...
Трябва да има споразумение за подкрепа, където да е разписано
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Или ние подкрепяме ИТН, или ДПС, или отиваме на избори

" Трябва да има съглашение за поддръжка, където да е написано без импровизации какво да чакаме. Или ние поддържаме държавно управление на Има Такъв Народ, или Движение за права и свободи, или отиваме на избори ", това сподели в eфира по NOVA NEWS Георги Кадиев, народен представител от ПГ " Българска социалистическа партия за България ".

Той осведоми, че на следващия ден ще има Национален съвет на Българска социалистическа партия, по-късно и на обединението, където ще се взема решение с какво и каква е позицията, с която ще се влезе в договарянията за поддръжка на държавно управление. Георги Кадиев чака там да бъдат изяснени алените линии, което не могат да бъдат преминавани.

Той изреди някои такива цели: Преизчисляване на пенсии от новото ръководство, да се одобряват ограничения за поддръжка на млади майки, понижена ставка на Данък добавена стойност за медикаменти и избрани храни. " Ще се водят договаряния и би трябвало да има взаимни отстъпки от двете страни ", уверен е политикът.

Той напомни също още една основна разлика - Българска социалистическа партия желаят прекосяване към прекосяването към прогресивно подоходно облагане, а от " ИТН " поддържат плоския налог.

" Или ние поддържаме, или Движение за права и свободи, или отиваме на избори. Трети избори не са положителни, тъй като въздействат неприятно на стопанската система. Повишава се полотическия риск ", безапелационен бе депутатът от " Българска социалистическа партия за България ".

Кадиев не намира задоволително промени в Плана за възобновяване и развиване, изключително в региона енергетика, изключително за Топлоелектрическа централа " Марица-Изток ".

" Затварянето на мините автоматизирано значи близките обитаеми места да се превърната в призрачни. Това е район въображаем и юридически за енергетика, там генерации след генерации са планувани за енергитици. Приватизацията и минаването на газ крият доста опасности и е под въпрос дали ще се случат ", счита Георги Кадиев.

Според него Планът е добре да бъде импортиран от постоянното държавно управление.

На въпроса дали би трябвало да се направи проверка служебното държавно управление Георги Кадиев съобщи, че това може да се случи, в случай че има сигнали за проблеми, само че не е неприятно първо да се приключи проверката за предните 12 години.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР