Трябва да има мир, разбирателство и толерантност. Изборите са само

...
Трябва да има мир, разбирателство и толерантност. Изборите са само
Коментари Харесай

Борисов: Партньорите се намират в живота, на терен, на избори

Трябва да има мир, съгласие и приемливост. Изборите са единствено един ден. Те отминават, само че ние продължаваме да живеем дружно. Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Борисов разяснява дали ще поддържа експертно държавно управление.

„ Няма да поддържаме никакво правителство… Бързи избори и ще има друга изборна обстановка. Тогава слагаме правилата на масата – евроатлантически “, акцентира той и добави: „ Държавата отива на избори, тъй като всички партии знаят, че страната е аварирала във всяка една сфера. Газ, ток няма, насъбрани са големи задължения “.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че те могат да създадат държавно управление, в случай че желаят, чисто математически. В същото време той упрекна „ Продължаваме промяната “, Асен Василев и Кирил Петков, че не са желали да създадат кабинет.

„ За мандата не, че не можем да създадем математически държавно управление, те не желаеха да се направи държавно управление. Имитираха, че вършат държавно управление. Ако създадат държавно управление, газът ще нарастне с 32%, а газ няма. Те желаят да трансферират този проблем на Румен Радев и предстоящ длъжностен кабинета “, изясни Борисов.

Той съобщи, че поддържа смесено гласоподаване. „ Хората ми споделят, че се тормозят от машинното гласоподаване. Не се опасявам от машинното гласоподаване, опасявам се, че ще създадат спекулация с няколко % за една партия “, сподели Борисов и добави, че когато властта е в Рашков и Василев не може да сме сигурни за резултатите от вота.

Той означи със страдание, че България отива към злополука. И тази злополука е резултат от ръководството на Кирил Петков, който пък е отговорност на президента Румен Радев.

„ Пълна злополука – инфлацията; цялостна злополука – цените на храните… “.

Борисов акцентира, че падналото държавно управление не е имало храброст да вземе значимите решения. Той акцентира, че в случай че не беше ГЕРБ да вземе самодейността за разрешаване на противоречивите проблеми с районен съд Македония, като се одобри френското предложение, в този момент в София щеше да е толкоз тежка обстановката, както в Скопие.

Лидерът на ГЕРБ напомни: „ От три рецесии съм вадил България – гръцката рецесия, рецесията с мигрантите и коронавирус рецесията “. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР