Трябва да го махна мустака. Не мога да изиграя женска

...
Трябва да го махна мустака. Не мога да изиграя женска
Коментари Харесай

Махат ритуално мустака на Милко Калайджиев в Като две капки вода

Трябва да го махна мустака. Не мога да изиграя женска роля с мустаци. Как да съм Шакира да вземем за пример с мустаци? Това съобщи артистът Милко Калайджиев в студиото на " Здравей, България " по Нова тв във връзка старта тази вечер на " Като две капки вода ". Той ще е един от участниците тази година.

" Това е огромно шоу, хората доста се забавляват с него. Трудно ме навиха да вземам участие, питах дали мога с мустака, само че не ми дават. Може Зуека да ми махне ритуално мустака. Няма метод - постанова се ", съобщи Калайджиев. 

Аз чувам поп музика - от най-новото до старите части. Цял живот съм пял поп музика, а след това се наложи да мина на поп фолк. Всичко пея и БГ сцена. Поп фолкът към този момент не се пее елементарно, би трябвало орнаментика, която не се докарва ей по този начин. По-лесно е противоположното - да си пял поп фолк и да пееш сцена да вземем за пример ", сподели той.

" Не желая да ми се пада от тези модерните певици, да вземем за пример Адел. Любопитно ще е, само че тя е неповторима. Представяте ли си ме като Лейди Гага?! Олеее, не! Нека ми се падат неща, които са по-наложени ", пожела си артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР