Трябва да бъде умишлено престъпление, когато има причинена смърт на

...
Трябва да бъде умишлено престъпление, когато има причинена смърт на
Коментари Харесай

Стоянов: Причинената смърт от шофьор под въздействие на алкохол или наркотици е умишлено престъпление

" Трябва да бъде съзнателно закононарушение, когато има породена гибел на пътя с съществуване на алкохол или опиати, или ликвидиране на пешеходна пътека, или с превишена скорост ", разяснява министърът на вътрешните работи Калин Стоянов при представянето на фондация „ Ангели на пътя “, сплотяваща родители, изгубили децата си при пътни катастрофи.

" Засилихме извънредно доста контрола по пътищата. Единият от критериите, по които оценявах шефовете на регионалните дирекции, беше броят на бързите досъдебни производства за открити водачи, ръководещи при съществуването на алкохол или опиати. Голяма част от дирекциите доста подвигнаха резултатите за открити водачи с съществуване на алкохол или опиати в кръвта ", сподели още министърът.

Министърът на вътрешните работи съобщи и, че продължава събирането на доказателства по отношение на осъщественото тази седмица ликвидиране на Мартин Божанов с прякор Нотариуса:

" Работи се доста интензивно, бих споделил - непрекъснато. Събират се обстоятелства, доказателства, които следва да се проучват, да бъдат прикрепени или надлежно отхвърлени към някоя от версиите, които са изведени. Колкото по-малко приказваме, толкоз по-голяма е вероятността да достигнем до някои от причинителите ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР