Трябва да бъдат възстановени нормалните отношения с Русия. Разбира се,

...
Трябва да бъдат възстановени нормалните отношения с Русия. Разбира се,
Коментари Харесай

Гуцанов: Втечнен газ, който идва през два океана, не може да е по-евтин от руския, който идва през една тръба

" Трябва да бъдат възобновени естествените връзки с Русия. Разбира се, че би трябвало да има диалози с " Газпром ". Не можеш да стигнеш до най-хубава цена и сигурни доставки, в случай че изключиш главния ти снабдител. Това разяснява за " Твоят ден " Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

Според него основно значимо е да има таван на цените. " Втечнен газ, който идва през два океана, не може да е по-евтин от съветския, който идва през една тръба. В Черно море имаме газхидрати, което се създава към този момент в Япония, Китай и Австралия. Защо ГЕРБ не го създадоха, а са отказали на Германия? Можем посредством него да си задоволим потребностите за газ, че и да изнасяме ", акцентира Гуцанов.
" Кабинетът не е приемал информационен проект за приемане на еврото. " Страната ни би трябвало да влезе в Еврозоната, когато е подготвена. Няма нищо неприятно хората да научат стъпките, плюсовете и минусите. Все още няма закрепен курс за приемане на еврото, тук може да се получи напрежение. След отчет на Българска народна банка ще се дефинира курс и ще се види дали е добре за българската стопанска система да приемем Еврозоната. Българска социалистическа партия е срещу коментиране на съответна дата за приемане на еврото занапред ", съобщи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР