„Трупа се една апатия, не може през два месеца да

...
„Трупа се една апатия, не може през два месеца да
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Оптимист съм, че след третите избори ще има правителство

„ Трупа се една незаинтересованост, не може през два месеца да има избори и на всички да представяме отново същите политици и послания. Аз съм оптимист, че на третия път ще бъде формирано държавно управление и диалогът ще надделее “, разяснява кметът на Пловдив Здравко Димитров.

По думите му на днешните политици им липсва национализъм и единство, сходно на нашите предшественици, които са работили за Съединението.

„ От Народно заседание до Народно заседание равнището пада. Мъчно ми е да го кажа, само че е по този начин. Трябва да знаят националните избраници, че те са там, с цел да показват България и своя суверен, и да мислят за положителното на България “, разяснява Димитров.

Кметът на Пловдив разяснява и битката с пандемията от COVID-19.

„ Тежко е, само че ние сме твърд народ и ще се оправим. Накрая ще излезем спечелили “, сподели Димитров. Той добави, че до момента в който е лежал в болница с ковид е преосмислил живота си. „ Тежко е, не го поисквам на никого “, сподели още той.

„ Към нови ограничения постоянно подобавам с схващане, тъй като насреща има хора, които хранят фамилиите си. Трябва да намерим метод, ние отнехме живота на децата и учениците си, порастват без обществен живот, това не е обикновено “, сподели Димитров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР