Труп на десетилетия беше открит в топящ се австрийски ледник. Полицията идентифицира мъжа, използвайки запазена шофьорска книжка, открита в раницата му.

...
Повече от 20-годишен труп беше открит в топящ се австрийски
Коментари Харесай

Повече от 20-годишен труп беше открит в топящ се австрийски ледник в петък.

Полицията успя за идентифициране на мъжа с шофьорска книжка, запазена в раницата му в леда.

Повишаващите се температури поради изменението на климата водят до откриването на тела, хванати в капан под леда.

Планина водач в топящ се австрийски ледник откри тялото на мъж, за който се смята, че е мъртъв от повече от две десетилетия в петък, обяви полицията във вторник в изявление. Тирол на приблизително 2900 метра, каза полицията, добавяйки, че е ясно, че тялото е било заседнало там дълго време. Полицията е уведомена за тялото и го е извадила с хеликоптер, каза полицията.

В ледника само на няколко метра под тялото е открита и раница, съдържаща пари в брой, банкова карта и шофьорска книжка.

Запазените документи помогнаха на полицията да идентифицира мъжа като 37-годишен австриец, за когото се смята, че е претърпял инцидент на ледника през 2001 г. Полицията каза, че той е пътувал със ски туринг оборудване.

Полицията каза, че сравнява ДНК, за да потвърди самоличността на мъжа.

Повишаващите се температури поради изменението на климата карат ледниците по целия свят да се топят бързо, което допринася за откриването на редица тела, хванати под леда през последните години.

CNN съобщи, че само миналия месец тялото на германски алпинист, изчезнал безследно преди 37 години, е намерено в ледника Теодул в Цермат, Швейцария.< /p>

Прочетете оригиналната статия в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР