Трудно се преживява фактът, че си изгубил най-хубавото нещо, което

...
Трудно се преживява фактът, че си изгубил най-хубавото нещо, което
Коментари Харесай

Внимавай да не загубиш най-хубавото нещо – нея, само защото не си сигурен

Трудно се претърпява фактът, че си изгубил най-хубавото нещо, което си имал, поради своята неустановеност. Разбитото сърце се възвръща бавно… и от време на време даже не може да бъде същото, както преди.

Може би си се изплашил, когато си видял, че нещата с нея стават съществени. Въпреки че си изпитвал благосклонности към нея, не си имал смелостта да предприемеш последваща стъпка, тъй като си се тормозил от това да си във връзка. Неподготвеността може да докара до това да сте прочувствено нуждаещи се, незрели или да не виждате какво е тъкмо пред вас.

Но когато това момиче си тръгне от теб, с времето тя стартира ненадейно да ти липсва. Всяко нещо ти припомня за нея и с всеки минал ден осъзнаваш какво си направил. Как си позволил момиче като нея да си отиде? Такава жена идва един път в живота ти, приятелю. И в случай че си задоволително интелигентен – ще я задържиш. Ако ли не – триумф по-късно. Ще ти е нужен.

Съвети по какъв начин да преодолееш разочарованието и да си я върнеш още веднъж

Разбери минусите си във връзката

Първата стъпка в превъзмогването на раздялата е да схванеш къде си се провалил като сътрудник и с какво си я разочаровал. Не позволявай на твоите страсти или его да замъглят обективната ти самопреценка. Просто се вгледай деликатно в себе си и идентифицирай областите, които може да подобриш, с цел да станеш по-добра версия на себе си.

Всеки прави неточности, само че има значение по какъв начин се учиш от тях и се променяш, с цел да станеш по-добър. Осъзнаването, че имаш проблем е първата стъпка към разрешаването му. Дали ще си я върнеш назад – няма по какъв начин да знаем. Но едно е несъмнено – да осъзнаеш грешките си и да се извиниш за тях те трансформира в добър човек, а тя няма по какъв начин да не забележи позитивната смяна.

 

Съсредоточи се върху израстването като персона, с цел да станеш по-зрял

Незрелостта постоянно е повода, заради която не си бил подготвен за сериозна връзка и си я изгубил. Може да си траял да играеш прочувствена игри с нея и си ѝ давал смесени сигнали, макар че тя е всичко, от което се нуждаеш в живота.

Чувството за виновност, че си объркал нещо, което е можело да бъде красиво, като даже не си му дал късмет да прерасне в освен това, може да те убие. Вместо тъмно да мислиш за раздялата, би трябвало да се съсредоточиш върху израстването като персона и да станеш по-зрял и балансиран. Поеми спомагателна отговорност в живота си и бъди виновен за своите дейности.

Възстанови другарството си с нея и се извини за метода, по който си се държал в предишното

Най-добре е да възобновиш другарството си с нея, преди да изградиш своя път към помиряването. Увери се, че се извиняваш откровено за метода, по който си се отнасял с нея в предишното, без да оправдаваш нито една твоя дума или дейности. Не се притеснявай, а показа на нея какъв брой ти е липсвала компания ѝ и приказва за хубавите моменти, които сте прекарали дружно. Накарай я да си спомни предишното с теб, това е сигурен знак да възвърнеш остарели усеща и страсти.

Вижте още⤵️

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР