Трудно можем да кажем кога започва лятото за родните плеймейтки.

...
Трудно можем да кажем кога започва лятото за родните плеймейтки.
Коментари Харесай

Плеймейтки на море! Къде избраха да почиват през лятото родните красавици?

Трудно можем да кажем по кое време стартира лятото за родните плеймейтки. Те пътуват непрекъснато и даже до момента в който ние зъзнем през студените зимни месеци, те са някъде, където е лято и се снабдяват с другоземен загар.

Но въпреки всичко: по какъв начин прекарват лятото си родните плеймейтки, като тук приказваме и за това лято, в което се намираме и ние?

Жанета Осипова

Все още настоящата Мис Плеймейт обича да пътува и обича екзотиката. За нея лятото стартира още през зимата, а фотографията нагоре е от Вануату. Ако не знаете какво е Вануату, умерено, не сте сами! Става въпрос за страна в Тихия океан.

Маги Бадер

Чаровната плеймейтка се причисли към хаштага Родното море не е демоде. Къде тъкмо е била Маги, не е ясно, само че е реалност, че е супер чаровна!

Нора Недкова

Красавицата не стопира да пътува цяло лято! Беше и в Турция, и в Гърция, и у нас... Снимката нагоре не е ясно от кое място е, само че е една от последните ѝ плажни.

Златка Димитрова

Още една плеймейтка, избрала българското Черноморие. Там впечатли с форма, въпреки че след тези тренировки, няма по какъв начин и да е по различен метод.

Николета Лозанова

И Николета не се спря това лято! Последните морски фотоси са от гръцката ѝ отмора със сестра ѝ.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР