Трудно може ГЕРБ или някоя друга партия да се скрие

...
Трудно може ГЕРБ или някоя друга партия да се скрие
Коментари Харесай

БСП не може да бъде излъгана с някакъв параван, категоричен Гечев

Трудно може ГЕРБ или някоя друга партия да се скрие зад заслон.  Това съобщи Румен Гечев, депутат от Българска социалистическа партия, пред Нова телевизия.

Както предполагахме най-вероятно първата партийна мощ няма да успее да сформира държавно управление, в тази ситуация ГЕРБ, показва Гечев. А във връзка обезличаванията на Българска социалистическа партия, той уточни, че това няма значение, тъй като партията се обезличава от 130 години, само че към момента е тук.

По отношение на измененията в Изборния кодекс, Румен Гечев съобщи, че има поръчка от Българска народна банка за специфична хартия и бюлетината ще бъде предпазена.  Протоколите от машините няма да се съпоставят с тези от хартията, тъй като в случай че има даже и един глас разлика, това сведение отива в съда, съобщи Гечев и добави, че с тези претенции, българите се изкарваме като най-измамната нация.
 Народно събрание анулира машините за постоянни избори, след това ги върна Обновена
Народно събрание анулира машините за постоянни избори, след това ги върна

Йордан Цонев подготвен да се качи на белия рейс, Политическа партия напускаха залата

" Цяла Европа и целия свят гласоподава с хартия. това е коалиция Европейски съюз " , уточни депутатът от Българска социалистическа партия.

Според Гечев България е изпълнила изискванията и е цинично да не се приема в Шенгенското пространство, а като причина да се показва мигрантския поток. Очевидно има пробив на мигранти в България, само че 207 000 бежанци са влезнали в Европейски Съюз през тази година, установи Гечев и пита от кое място, от България ли?

Защо тогава не изключат от Шенген страни като Германия, Италия, Франция, Испания, където има най-вече мигранти, щом това е проблем, чуди се Гечев.

Австрия не желае Румъния в Шенген, това е доста добре замислено и нагласено съгласно депутатът от Българска социалистическа партия.

Българският политически хайлайф има рабски нрав, а по какъв начин ще се отнасяш към един плебей, пита Гечев и самичък си отговори- " Ами като с плебей ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР