Трудно ми е да вляза в кожата на един подполковник

...
Трудно ми е да вляза в кожата на един подполковник
Коментари Харесай

Бивш главсек на МВР: Животът ни вече е станал абсурден

 Трудно ми е да вляза в кожата на един подполковник от НСО. Не мога да обясня по какъв начин се приема такава поръчка.

Това съобщи някогашният основен секратар на Министерство на вътрешните работи Калин Георгиев в ефира на Нова телевизия по отношение на убийството на фараонката Станка Марангозова.

" Не знам какъв брой добър чиновник е бил, тъй като това не е едно от най-добре проведените убийства, за които съм чел. Трябва да поздравим сътрудниците от прокуратурата, които откриха слабостите и се оправиха доста добре ", сподели той.

" Надявам се, прокурори и служители на реда да продължат да работят дружно, до момента в който се произнесат и трите инстанции ", съобщи още Георгиев. " За какъв брой парадокса говорихте от сутринта. Най-трудно им е на комиците сега, тъй като те не могат към този момент да ни разсмеят посредством парадокса. Животът ни към този момент е станал подобен - неуместен ", счита някогашният главсек на Министерство на вътрешните работи.

" Много комплицирано може да направиш по този начин, че да задържиш всички по едно и също време. Може да задържиш някого единствено тогава, когато си имал задоволително данни с цел да го сториш. Има си техники на следствието и съм сигурен, че в случай че е имало опция Иво Масларов да бъде арестуван все още, той е щял да бъде заловен ", сподели той.

Според него е скъпо да се криеш в чужбина. " Не знам къде са и братя Галеви. Някъде очевидно ", съобщи той.

На въпрос за какво е позволено Васил Божков да си тръгне, откакто е имало още от декември следствие против него: " Процесът е фиктивен - би трябвало да имаш задоволително доказателства, с цел да задържиш някого - дали е безпаричен или богат, няма значение. Човешките същества имат равни права. Не може да задържиш някого без съображение. Нека не бъркаме кючек с менуета ", съобщи Георгиев.

" Пак споделям, не е елементарно 20 години да живееш и да знаеш, че всеки един миг може да бъдеш заловен и арестуван. Не им е хубаво на тези хора. Няма по какъв начин да ви е хубаво, че ви търси Интерпол ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР