Трудно е да си представим какво би се случило, ако

...
Трудно е да си представим какво би се случило, ако
Коментари Харесай

Меган изолирана заради коронавируса, при нея малцина и само с маски - slava.bg

Трудно е да си представим какво би се случило, в случай че последното посещаване на херцозите на Съсекс във Англия като висши членове на кралското семейство трябваше да е седмица по-късно. Възможно ли щеше да бъде да отлетят назад за Канада, където бе останал 10-месечният им наследник Арчи?

Въпросът е риторичен, както и по-нататъшната орис на цялото човечество за идващите няколко месеца по отношение на пандемията на ковид.

Това, което е ясно е, че Меган и Хари прекосиха Атлантика преди затварянето на границите и рестриктивните мерки на въздушното пространство.

В момента те са със своя наследник в новия им дом във Ванкувър. А Меган Маркъл наподобява извънредно загрижена от експлоадирането на пандемията. Според източника на „ The Daily Mail “ фамилията живее съвсем затворено, спазвайки 14-дневна карантина. Доставят им храна.

„ Меган изисква всички хора, които са в непосредствена непосредственост до тях, да доставят хранителни артикули и помощ в къщата и без изключение да носят латексови ръкавици и маски. Протоколът за хигиена е непоколебим и идентичен за всички. Малцина определени могат да поддържат връзка с херцога и херцогинята на Съсекс. Меган сведе всички контакти с външния свят до най-малко “, споделя източникът пред изданието.

Той също по този начин акцентира, че въпреки всичко на Меган ѝ липсват дребните разходки с Арчи из живописните пътеки на локалния парк. Принц Хари от своя страна се радва, че съумя да се събере още веднъж със брачната половинка и сина си, само че е много смутен от това, което се случва със фамилията му в Англия. Той е изключително обезпокоен за здравето на баба си, 93-годишната кралица Елизабет II и 71-годишния татко, принц Чарлз, който е инфектиран с ковид.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР