Трудно е да си представим как 16-годишната гимназистка с широко

...
Трудно е да си представим как 16-годишната гимназистка с широко
Коментари Харесай

Супермоделите отдадоха почит на Татяна Патиц

Трудно е да си представим по какъв начин 16-годишната гимназистка с необятно отворени очи Кристи Търлингтън не желае да напусне хотелската си стая в Париж за втората си фотосесия за американския Vogue. Коя е младата жена, която я изведе на пътя към Кан?

Това е която е единствено две години по-възрастна от Търлингтън, само че към този момент живее европейската фешън фантазия във Франция.

Пиенето на шампанско и яденето на " Тоблерон " изглеждаше върхът на изтънчеността за Кристи, която можеше през целия ден да гледа по какъв начин нейният наставник пуши цигари - и в последна сметка го направи, до момента в който пътуваха дружно по света, подбирайки други свежи гении, които да се причислят към това, което в последна сметка щеше да се трансформира в истинската група от модели - група, която в този момент е изгубила едно от основните си лица.

 

Бяхме бебета дружно и израснахме дружно ", сподели Синди Крауфорд, когато научи новината за гибелта на Патиц на 11 януари. " Намирам я за мека, сензитивна, блага, любопитна и кой би могъл да не помни тези пронизващи очи? " Хелена Кристенсен се включи, с цел да показа любовта на своята спокойна и грациозна другарка към природата, а Клаудия Шифър означи, че е мъчно " да разберем, че някой толкоз млад ни е напуснал ". Татяна е единствено на 56 години.

 

Основната тематика на възпоменанията, които заваляха след новината, провокирала потрес в промишлеността, беше, че Патиц, въпреки и може би най-загадъчната и дистанцирана от своите колежки, съгласно Шифър е била " същински член на бандата супермодели ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР