Трудно е да си представим ежедневието на семейството на Брус

...
Трудно е да си представим ежедневието на семейството на Брус
Коментари Харесай

Неочакван ход от съпругата на Брус Уилис

Трудно е да си представим всекидневието на фамилията на Брус Уилис след тежката му диагноза, доказана при започване на 2023 година Съпругата му Ема Хеминг е и главният човек, който поставя грижи за артиста, измъчен от фронтотемпорална деменция.
 Брус Уилис и Деми Мур - дружно на рождения ден на Талула Уилис
Какво събра Брус Уилис и Деми Мур

Двамата с мотив за празник

Хеминг е почнала работа по книга, чиято съществена цел е да служи за гид и поддръжка на хора, чиито близки също са били диагностицирани с форми на деменция. Тя разкрива, че в първите седмици след диагнозата на Уилис не е имала никаква поддръжка или концепция какво да прави.

Книгата на Ема Хеминг към момента няма заглавие, само че се чака да излезе през 2025 година, като ще бъде издадена от издателската къща на Мария Шривър, някогашната брачна половинка на Арнолд Шварценегер.

" За доста хора първия допир с заболяването е в кабинета на доктора. Смятам, че е доста значимо по какъв начин тя се сервира от лекарите към пациентите и околните им. Да разполагат с информация и подготвени запаси е наложително ", разкрива Хеминг в подкаста на Шривър.
 Снимка 630076

Тя добавя, че е разговаряла с близки на доста хора с деменция и случилото им се е стряскащо сходно. " Излизаме от кабинета с никакво знание за диагноза, чието име едвам можем да произнесем ", цитират я от Guardian.

Състоянието на в началото беше несъмнено като афазия през 2022 година, а предходната година беше конкретизирано като фронтодемпорална деменция. То е обвързвано с прочувствени проблеми, неспособност за другарство, компликации при вървене, както и усложнения със запаметяването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР