Трудно е да се изправиш сам пред предизвикателствата на непровокирана

...
Трудно е да се изправиш сам пред предизвикателствата на непровокирана
Коментари Харесай

Зеленски: Руснаците мразят всичко, което е извън техните граници

„ Трудно е да се изправиш самичък пред провокациите на непровокирана (от наша страна) война. Имаме потребност от помощта на нашите сътрудници. Трудно е да се изправиш пред врага и е даже по-трудно да си върнеш към този момент окупираните територии. Затова имаме потребност от единение и от съответното въоръжение “, акцентира Зеленски, който се включи посредством видеоконферентна връзка, осведоми Българска телеграфна агенция.

 

" Украйна не желае доста ", сподели той и добави, че страната се нуждае най-много от системи за противовъздушна защита и подобаваща артилерия, с цел да усъвършенства и възвърне нормалността в районите, окупирани от Русия.

 

„ В момента, в който имаме артилерия и съответна политическа воля от нашите сътрудници, ще прекършим гръбнака на Путин “, уточни Зеленски. Украинският президент добави, че „ руснаците ненавиждат всичко, което е отвън техните граници “ и по тази причина би трябвало да бъдат изолирани.

 

Тазгодишното издание на Делфийския стопански конгрес в Гърция, на което Зеленски приказва през днешния ден, е отдадено на тематиката „ Големият преход “. В събитието вземат участие политици, учени, откриватели, специалисти по интернационалните връзки, дипломация и политика от целия свят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР