Трудно е да очаквате от партньора си, че той ще

...
Трудно е да очаквате от партньора си, че той ще
Коментари Харесай

Ако искате да спасите връзката си, погледнете отношенията си отстрани

Трудно е да очаквате от колегата си, че той ще промени държанието си, в случай че в никакъв случай не сте му споделили какво ви тормози. По-скоро вашето безмълвие насочва кораба от връзки право към айсберга. Твърде постоянно, когато връзката стартира да се разпада, си задаваме въпроси като: " Е, за какво, за какво всичко пада в бездната? Как може нещата да стигнат до тук? Всичко беше прелестно... " Обаче сигурни ли сте, че всичко вървеше добре? Днес ще се запознаете с някои типове държание, които са извънредно тревожни и демонстрират, че връзката ви стартира да се разпада.
Постоянно критикувате колегата си

Един от първите и най-често срещани типове държание, показващи наближаващата разлъка, е безпощадна и гневна рецензия към колегата за това по какъв начин наподобява, готви, приказва, облича се, държи се с вас и по този начин нататък. Вярваме, че нашата рецензия е градивна и тя има цел - да променим колегата към по-добро. Но в реалност ние се опитваме единствено да манипулираме другия човек, с цел да го превърнем в това, което не е. За да бъде една връзка здрава и мощна, сътрудниците би трябвало на първо място изцяло да се одобряват взаимно такива, каквито са.
Позволявате на колегата ви да ви наскърбява

Има ли вашият сътрудник табиет да ви се подиграва? Той ви унижава пред непознати, даже в случай че това се случва единствено понякога? Ако държанието на колегата ви не демонстрира почитание към вас, само че не вършиме нищо, с цел да разрешите този проблем, би трябвало да измененията нещо. Гневът и негодуванието се натрупват във вас, до момента в който един всичко ще избухне. Никой не може да ни нарани повече от обичания човек и когато се случи, би трябвало да приказваме за това, без да се преструваме, че нищо не се е случило и да не оставяме всичко " за по-късно ".

Винаги обвинявате другия

Сред всички типове държание, които демонстрират съществени проблеми във връзката, това е един от най-характерните. Когато някой непрекъснато хвърля виновността върху другия, това демонстрира на първо място, че не желае да поема отговорност.
Връзката ви е изпълнена с тишина и равнодушие

Има един вид държание, което е токсично по природа и което има единствено една цел - манипулирането на колегата в една връзка. Говорим за тишина и показно равнодушие. Вместо да упрекват колегата за всички смъртни грехове или да подлагат на критика, някои хора се пробват да го " санкционират " с безмълвие и равнодушие. Те се държат по сходен метод, с цел да накарат колегата да се подчини и да се извини даже когато няма виновност за обстановката. Подобно държание е изцяло лишено от почитание.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР