Трудни дни за главния секретар на МВР Петър Тодоров прогнозира

...
Трудни дни за главния секретар на МВР Петър Тодоров прогнозира
Коментари Харесай

Тежки дни за главния секретар на МВР обеща вътрешният министър

Трудни дни за основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров предвижда вътрешният министър Калин Стоянов.

Във вчерашния ден в Министерство на вътрешните работи се получи отвод за координиране на това, което ние поискахме, а точно освобождение на основния секретар, изясни той след съвещанието на кабинета.

Попитан по какъв начин ще продължи да работи с него, Министерство на вътрешните работи шефът отговори: " Трудно за него " .

Ще продължим да работим мъчно, още веднъж акцентира Министерство на вътрешните работи шефът.

Припомняме, по-рано през днешния ден стана ясно, че президентът  до отрасловото министерство да освободи от служба основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.
 Президентът и с автограф отхвърли да уволни основния секретар на Министерство на вътрешните работи
Президентът и с автограф отхвърли да уволни основния секретар на Министерство на вътрешните работи

Румен Радев е изпратил формален отвод

Това се случи, след като миналата седмица министърът на вътрешните работи за това към Радев.

В средата на месеца отстраняването на Тодоров след заседание за зачестилите тежки престъпни закононарушения, в това число и.

Силовият министър упрекна основния секретар на Министерство на вътрешните работи, че поради безучастие е на ведомството .

От своя страна някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев съобщи, че вижда в настояването за премахване на главсека на Министерство на вътрешните работи

Самият Радев още предходната седмица отсече, че и да смени основния секретар на Министерство на вътрешните работи, както държавното управление желае, защото съгласно него това би обслужило само ползи, разнообразни от публичните.
 Главсекът: Истината е в позицията на Президентството
Главсекът: Истината е в позицията на Президентството

Така основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров разяснява настояването на държавното управление той да бъде освободен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР