Труден мач ни предстои, дори мога да кажа, че ще

...
Труден мач ни предстои, дори мога да кажа, че ще
Коментари Харесай

Румен Димов: Ще бъде жестока битка с Миньор

" Труден мач ни следва, даже мога да кажа, че ще бъде жестока борба с Миньор. Този дуел е решителен за нас, както и за гостите ", разгласи изпълнителният шеф на Созопол Румен Димов пред " Мач Телеграф ".

" Готвят се добре момчетата за този мач. Наясно сме, че в тази част от сезона всеки тим има своите проблеми. Но се надявам, че след последната ни подготовка всички ще бъдат разполагаем, с цел да може треньорът ни да избере най-хубавото за този мач ", продължи Димов.

Созопол и Миньор заемат първите две места под чертата за избавление с еднакъв точков актив. И двата тима имат по 35 пункта. Загубата през днешния ден ще бъде съдбовна за този, който я допусне. А равенството - и за двата отбора.

" Няма да подвигаме наградите за този мач. Всеки един футболист знае защо ще играе. Със сигурност парите не са най-важни преди подобен мач. Най-важното е да го спечелим. Тогава играчите ще бъдат удовлетворени ", отсече той.

" Вярваме също, че ще има и съществено наличие на наши почитатели на трибуните, а те знаят добре по какъв начин да ни поддържат. Нищо, че е работен ден. Все отново срещите ще се играят от 18:00 часа ", сподели още Димов.

От Миньор са декларирали, че желаят да им бъде обезпечена спомагателна защита, тъй като идват със сериозна агитка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР