Тротоар в София се оказа едновременно част от двор на

...
Тротоар в София се оказа едновременно част от двор на
Коментари Харесай

Тротоар в София се оказа двор на кооперация и зелена зона

Тротоар в София се оказа по едно и също време част от двор на кооперация и част от " зелена зона ". Собствениците желаят смяна в схемата за платено паркиране, с цел да си върнат правата върху парцела.
Още по тематиката
" По документи за благосъстоятелност тротоарът е част от нашия двор и е към кооперацията, в която живеем на улица " Янтра ". Той е самостоятелен за по-голямо улеснение и на жителите, и на живущите ", съобщи един от притежателите на парцела Цанко Василев пред.

По думите му, в случай че се съблюдава закона, паркиралите коли не би трябвало да са там, а да са от дясната страна на улицата и да бъде освободен тротоарът пред постройката.

" В момента тече инспекция и в случай че се откри, че тротоарът е част от парцела, то колите ще бъдат преместени. Това става по предложение на районния кмет, който би трябвало да каже каква ще бъде новата скица за паркиране. През 2017 година, когато бяха вкарвали зоните за платени паркиране - улица по улица сме разглеждали схемите за паркиране в региона. Тогава, за улица " Янтра " не е имало каквито и да било забележки ", уточни Александър Георгиев, зам.- шеф на ЦГМ.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР