Тропическата буря Филип донесе проливни дъждове в североизточната част на

...
Тропическата буря Филип донесе проливни дъждове в североизточната част на
Коментари Харесай

Тропическата буря Филип връхлетя североизточната част на Карибите с проливни дъждове

Тропическата стихия " Филип " донесе проливни дъждове в североизточната част на Карибския басейн, което принуди управляващите в няколко страни да затворят учебните заведения в района, откакто синоптиците предизвестиха за неочаквани наводнения, съобщи Асошиейтед прес.

Тази заран бурята се намираше на към 60 километра северозападно от остров Ангила, самоуправляваща се задморска територия на Англия, и беше съпроводена от ветрове със скорост до 85 км/ч. По данни на основания в Маями Национален център за ураганите на Съединени американски щати бурята се е движела на северозапад със скорост 17 км/ч.

Властите в Антигуа и Барбуда, островна страна, която е част от Общността на нациите (бившата Британска общност), както и тези във френските карибски територии Сен Мартен и Сен Бартелеми, затвориха учебните заведения.

Очаква се по-късно през днешния ден тропическата стихия " Филип " да промени курса си и да се насочи на север-северозапад, а на следващия ден да продължи придвижването си на север и да навлезе в открити води, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР