Трогателни кадри от родилен дом в Тайван. Акушерки се втурват

...
Трогателни кадри от родилен дом в Тайван. Акушерки се втурват
Коментари Харесай

Увеличават се жертвите и пострадалите след мощното земетресение в...

Трогателни фрагменти от родилен дом в Тайван. Акушерки се втурват да заловен клатещи се креватчета с бебета, когато мощният трус раздрусва Тайпе.

 

Камерите за видеонаблюдение са запечатали момента, в който сестрите с риск за живота си с всички сили се пробват да задържат кошчетата, с цел да не паднат новородените.

" Разбира се, че бяхме уплашени, доста уплашени! Но се е задействал майчинският инстинкт на личния състав. Бебетата са пациенти и тяхната сигурност е най-важна ", съобщи Чен Ин Чин, началник на родилен дом в Тайпе.
Кадри от видеорегистратори на коли демонстрират други подиуми като от холивудска продукция - големи скални парчета безусловно отнасят пътища и коли.

 

Операциите по издирването и спасяването на блокирани хора не престават. Извадени са шестима миньори, други 64-ма остават блокирани в мина, само че животът им е вън от заплаха и с хеликоптери им е доставена помощ.

Животът в Хуалиен, покрай който беше епицентърът на труса със мощ 7,4, последователно се възстановява. Някои даже бързаха да заловен първия трен след възобновяване на придвижването.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР