Тризначките Вяра и Надежда Станчеви се върнаха обратно в Англия

...
Тризначките Вяра и Надежда Станчеви се върнаха обратно в Англия
Коментари Харесай

Тризначките Вяра и Надежда просят бездомни в Лондон - slava.bg


Тризначките Вяра и Надежда Станчеви се върнаха назад в Англия и още веднъж са обезверени. Двете русокоски са бездомни, намират заслон в черква и се молят някой да им помогне, написа „ Галерия “.

„ Към кого да се обърна?! Нямам дом, пребивавам в черква. Работих 7 месеца, без да ми платят “, изплака Надежда в обществената мрежа. Вяра пък удостовери, че ситуацията и е плачевно, откакто някой е подменил документите им, правейки ги „ незаконни емигрантки “ в Кралството.

Припомняме, че Вяра и Надежда се бяха върнали у нас, откакто журналистът Мартин Карбовски им заплати самолетните билети. Двете нямали пари за квартира и храна и водещият решил да им помогне. В предаването му пък те описаха за годините на пъкъл в Англия. Само месец по-късно обаче сестрите отлетяха назад за Лондон. Причината – не могли да си намерят работа у нас, а само - неприлични оферти за секс против пари, по думите на Надежда.

Тук тризначката малко си опонира, защото до момента в който бяха в България, обикаляха нощните клубове и мощно заливаха със селфита, а самата тя не спираше да се хвали, че непрекъснато получавала оферти за брак.

Връщайки се в Англия, двете сестри попадат на следващата „ скица “. Запознават се с майка и щерка, които им оферират квартира, а в следствие стартират да ги изнудват за наем от £1440. „ Този неприятен шанс няма край “, жалва се Надежда, съгласно която двете със сестра й са основни героини в огромна интрига. Преди няколко месеца тя още веднъж подвигна изригна с изказванието, че британските управляващи са й взели пръстови отпечатъци, с цел да строят „ билдинги “.

„ Търсих си правата на всички места. Този призрачен сън няма край. Предлагат ми само да си продавам тялото “, оплаква се Надежда. Любопитна детайлност е, че самата тя залива обществената мрежа с разголените си и провокативни фотоси.

И до момента в който Вяра и Надежда мизерстват, сестра им Любов показва висок стандарт на живот. Лав Станчева обикаля шопинг центровете в Лондон дружно с мъжа си и 1-годишната си дъщеричка. Пазарува се единствено от първокласни магазини и марки като Calvin Klein и Dior. „ Любов си е добре. Тя си живее пищно. Казва, че желае да ни оказва помощ, само че не го прави “, афектирани са сестрите й.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР