Тризначките напират да стават фризьорки в Лондон. Миналата година Вяра,

...
Тризначките напират да стават фризьорки в Лондон. Миналата година Вяра,
Коментари Харесай

Шаш! Тризначките този път надминаха себе си - ще останете с отворена уста от това, което са предприели!

Тризначките напират да стават фризьорки в Лондон. Миналата година Вяра, Надежда и Любов емигрираха в английската столица, напомня " Телеграф ". Сега излиза наяве, че трите благоевградчанки желаят да оправят косите на народа в Англия.

Трите, които дефинират себе си за шармантни, споделят, че имат задача в Лондон и тя е да открият фризьорски салон, с който да притеглят доста клиенти със своята чудатост и професионализъм. Засега обаче те избират да не бързат също и не се пробват да учат британски език, а чакат езикът да го проговорят от самосебе си. Твърдят, че щом ги зърнат минувачи, се обръщат след тях по улиците и площадите на британската столица.

В профилите си в обществената мрежа сестрите се заричат повече да не стъпят в България, която не ги била оценила. В обществените мрежи русокоските си пускат голям брой " мъдри " мисли. Като да вземем за пример: " В Лондон като си хубав - 300 паунда заплата повече " или " Понякога добре, че се обръща каруцата, с цел да схванеш какъв брой идиоти са се качили в нея ". Но най-лаконичната характерност за себе си и за сестрите си дава Любов Станчева във " Facebook ": " Марка - Жена; Модел - Единствена; Начин на приложимост - Пипай я нежно; Странични резултати - На моменти откача. "

Вероятната причина тризначките да се озоват в Лондон са хилядите левове, на които те бяха наказани в няколко каузи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР