Тризначките или по-скоро двузначките Надежда и Вяра разбиха всички с

...
Тризначките или по-скоро двузначките Надежда и Вяра разбиха всички с
Коментари Харесай

Да им имаш ценностната система! Тризначките: Да не сме маймуни, че да работим някъде като чистачки?! Ще просим!

Тризначките или по-скоро " двузначките " Надежда и Вяра разрушиха всички с логиката и ценностната си система, в случай че въобще знаят какво е това. Наясно сме, че от години те са в Лондон, където единствено едната от трите - Любов, съумя да откри любовта, да се задоми и да заживее обикновено.

Другите две се трансфораха в още по-големи търтеи - такива, че даже Любов не желае да чува за тях от позор. И има за какво. Вчера тези двете отново се " изходиха " с брилянтни разсъждения в нета.

" Питат ни за какво не работим. Вие луди ли сте, бе?! Като станем шимпанзета, маймуни, тогава ще си търсим работа и ще се цаним за чистачки някъде. Всички чистачки са пр@ститутки и това се знае от дълго време, в Лондон е по този начин. Че и квартира да сме си търсили - къде да я търсим, на Луната ли?! Тук в една черква ни дават да спим през нощта, а хората ни пускат и пари, тъй като просим. Но по-добре да просим, в сравнение с да работим за още по-малко пари някъде ", разрушиха тризначките.

А след това реват, че ги нападали и ги обладавали дрогирани паразити по улиците, само че редом с това, се фукат, че обикалят из лондонските улици надали не по г@щи. " Сами си го търсят. То може крах и безумие, само че тези превзеха всички върхове ", разясняват консуматори в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: тризначките Надежда и Вяра Любов Лондон работа
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР