Триводици – село с бюджет преди осем години от 500

...
Триводици – село с бюджет преди осем години от 500
Коментари Харесай

Триводици с пенсионерски клуб и асфалт

Триводици – село с бюджет преди осем години от 500 лв. за година. Не за месец! За година!

Няма да изброявам всичко, което общината направи тук, споделя кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев. Казвам общината, тъй като последните години Триводици нямаше кмет!

Показателно е протичащото се през последните месеци и то от будни жители. Благодарение на Вальо Тошев и Николай Кънев, които всекидневно бяха в общината, с цел да оферират хрумвания по какъв начин да се усъвършенства живота в селото, налице са забележими резултати, прибавя Мараджиев.

Село без пенсионерски клуб?! Ето, към този момент е подготвен новия пенсионерски клуб, който след броени дни ще отвори порти. Прекрасно уютно място, нови маси, столове, климатик, тв приемник, тоалетна.

С три беседки извън, веранда, кафе и вендинг машина. А вечер стана едно място и за младежи. Клуб, за който други села единствено могат са мечтаят. Ще има и жена на заплата, която ще се грижи за клуба.

Започнахме асфалтирането на част от улиците в ромската махала на два стадия, продължава Мараджиев.

Първият стадий завърши, втория стадий ще стартира с асфалтиране на улица 20-та, като до Нова година ще бъдат асфалтирани всички улици. Идват избори и дано заложим на сигурност и непоклатимост за община Стамболийски и Триводици! – приканва Георги Мараджиев.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР